TurKForumPRO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
TheRNs
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor Vote_lcapAlbay Temizöz'e dokunan yanıyor Voting_barAlbay Temizöz'e dokunan yanıyor Vote_rcap 
™aRLike™
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor Vote_lcapAlbay Temizöz'e dokunan yanıyor Voting_barAlbay Temizöz'e dokunan yanıyor Vote_rcap 
mehmet
doqus
yunus
ByMyD0N0S3
Erisya Live
The Holiganz
En son konular
» Jeff Hardy Mi?Rey Mystreio Mu?
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:58 am tarafından TheRNs

» süper ajan k9
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:56 am tarafından TheRNs

» Herkes Şu An DinLediği Şarkının İçinden Bir Kısmını Yazsın
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:54 am tarafından TheRNs

» Haydi CimBomlular! 1905'ten Geriye Doğru Sayalım
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 9:23 pm tarafından ™aRLike™

Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:24 pm tarafından TheRNs

» Gene LİDERİZ !!
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:23 pm tarafından TheRNs

» Jeff hardy nin en sevdiğiniz hareketi ?
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:21 pm tarafından TheRNs

» Garfield Süper Kahraman
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 4:56 am tarafından TheRNs

» Tanrının Kitabı
Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 4:52 am tarafından TheRNs

Albay Temizöz'e dokunan yanıyor

2 posters
YazarMesaj
™aRLike™
Ezik Üye
Ezik Üye
™aRLike™

Giriş : 31/07/09

Albay Temizöz'e dokunan yanıyor Empty
MesajKonu: Albay Temizöz'e dokunan yanıyor   Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 1:51 pm

Taraf'ın haberine göre Şırnak'ın Cizre ilçesinde 20 faili meçhul cinayetle ilgili haklarında dava açılan Kayseri İl Alay Komutanı Cemal Temizöz ve Korucubaşı Kamil Atak'ın yargılandığı davada ilginç gelişmeler yaşanıyor.

10 gün önce Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdiği dilekçede tehdit ve baskıyla tanıklıktan çekilmesinin istendiğini belirten Mehmet Nuri Binzet, önceki gün gönderdiği dilekçede ise tanık olarak verdiği ifadeleri geri çektiğini bildirdi. Gizli tanıklar, "Tükenmez kalem" ve "Sokak lambası" da iki hafta önce ifadelerini geri çekmişti.

Sanıklardan eski Belediye Başkanı Kamil Atak'ın kardeşi Mehmet Nuri Binzet, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği dilekçesinde, dosyada bulunan faili meçhul cinayetlere ilişkin ifadelerinin düzeltilmesini talep etti.

'Acı çeksinler istedim'

Binzet, dilekçesinde, küçük yaşta kendisini okutmayıp köy korucusu yapan ailesine ve silah altına alınmasına onay verdiği için de Albay Cemal Temizöz'e karşı nefret duygusu beslediğini anlattı. Aile bireyleri ve Albay Temizöz hakkında abartılı ifadelerde bulunduğunu ileri süren Binzet, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Cezaevine düşmemle beraber ailevi sorunlarımdan dolayı ağır bir bunalım yaşadım ve beni suça iten nedenlerin altında ailemi sorumlu tuttum. Çocukluk yaşımda silah altına alındım, okutulmadım. Ailemin böyle bir ortamda beni büyütmesi ve daha sonra yalnız bırakmaları, onlara karşı kinlenmeme neden olduğu gibi o dönemde Cizre îlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Cemal Temizöz'ün silah altına alınmama onay vermesi de kendisine karşı nefret beslememe neden olmuştur. Çünkü Temizöz, ailemin eğitimsizlik durumunu biliyordu, engel olabilirdi. Bu nedenlerden dolayı hayatımı yakanların bir nebze de olsa acı çekmelerini istedim."

Dilekçe dava dosyasında

Dilekçede, değişik ağızlardan duyduğu birçok olayı toparlayarak, ağabeyi Kamil Atak, oğlu Temer Atak ve Albay Temizöz'ün üzerine attığını iddia eden Binzet, "Ama hayat ne olursa olsun iftira ile aslı olmayan atıflarla hiç kimsenin zarar görmesine değmez" dedi. Tanık Mehmet Nuri Binzet'in savcılığa gönderdiği iki sayfadan oluşan dilekçe, yargılamanın yapılacağı Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava dosyasına konuldu.

Dava 11 eylülde

Binzet, 22 temmuzda soruşturmayı yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak, Albay Temizöz ve Kamil Atak hakkında dava açılmasına yol açan ifadelerini geri çekmesinin istendiğini söylemişti. Baskıların kimden geldiğini açıklamayan Binzet, ifadelerini çekmesi karşısında yüklü miktarda para teklif edildiğini de açıklamıştı. Sanıkların yargılanmasına 11 Eylül 2009'de 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.
TheRNs
Administrator
Administrator

Giriş : 25/07/09

Albay Temizöz'e dokunan yanıyor Empty
MesajKonu: Geri: Albay Temizöz'e dokunan yanıyor   Albay Temizöz'e dokunan yanıyor I_icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 7:28 am

saol ;)
http://www7.turkforumpro.com

Albay Temizöz'e dokunan yanıyor
1 sayfadaki 1 sayfası