Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda yapılan kısa tanıtım toplantısında Galatasaray Futbol Takımı teknik heyetine ve yabancı oyuncularımızdan Leo Franco, Abdul Kader Keita ve Elano Blumer’e GSMobile hatları Pazarlama ve İletişim Koordinatörü Hakan Aydınol tarafından verildi.
Bir açıklamada bulunan teknik direktörümüz Frank Rijkaard, takım olarak saha içinde ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Taraftarımız şimdiye kadar bizi iyi destekledi. Bundan sonra da destekleyeceklerini umuyorum. GS Mobile alarak daha fazla katkıda bulunacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımız, GS Mobile kullanarak, bize destek olsunlar” dedi.
Transferler için de konuşan Rijkaard, Elano Blumer'in çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Özellikle yöneticilerimizi tebrik etmemiz lazım böyle bir futbolcuyu takımımıza kattıkları için. Transfer dönemi kapanmadan kimse ne olacağını bilemez. Şimdiye kadar iyi bir takım kurduk ve şu anda da yöneticilerimiz takımımızı güçledirmeye devam ediyor. O yüzden transferi kapattık ya da devam ettiriyoruz diye bir şey söyleyemem. Çünkü dünyadaki her kulüp iyi bir fırsat çıkarsa değerlendirir'' diye konuştu.
Son bölümde ise Teknik direktör Frank Rijkaard, yardımcı antrenörler Johan Neeskens, Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat, kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu ile yabancı transferler Abdul Kader Keita, Leo Franco ve Elano Blumer, GS Mobile hatlarıyla birlikte medyaya poz verdiler.