TurKForumPRO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
TheRNs
Elano: Rüyada gibiyim Vote_lcapElano: Rüyada gibiyim Voting_barElano: Rüyada gibiyim Vote_rcap 
™aRLike™
Elano: Rüyada gibiyim Vote_lcapElano: Rüyada gibiyim Voting_barElano: Rüyada gibiyim Vote_rcap 
mehmet
doqus
yunus
ByMyD0N0S3
Erisya Live
The Holiganz
En son konular
» Jeff Hardy Mi?Rey Mystreio Mu?
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:58 am tarafından TheRNs

» süper ajan k9
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:56 am tarafından TheRNs

» Herkes Şu An DinLediği Şarkının İçinden Bir Kısmını Yazsın
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:54 am tarafından TheRNs

» Haydi CimBomlular! 1905'ten Geriye Doğru Sayalım
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 9:23 pm tarafından ™aRLike™

Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:24 pm tarafından TheRNs

» Gene LİDERİZ !!
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:23 pm tarafından TheRNs

» Jeff hardy nin en sevdiğiniz hareketi ?
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:21 pm tarafından TheRNs

» Garfield Süper Kahraman
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 4:56 am tarafından TheRNs

» Tanrının Kitabı
Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 4:52 am tarafından TheRNs

Elano: Rüyada gibiyim

2 posters
YazarMesaj
™aRLike™
Ezik Üye
Ezik Üye
™aRLike™

Giriş : 31/07/09

Elano: Rüyada gibiyim Empty
MesajKonu: Elano: Rüyada gibiyim   Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 5:41 pm

Galatasaray’ın yeni transferi Elano Blumer, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada Manchester City’den ayrılmaya, teknik direktörü Mark Hughes’ün baskısı sonucu karar verdiğini söyledi. City’den ayrıldığı için çok üzgün olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, “Kulübü ve İngiltere’yi çok sevmiştim. Tüm dostlarımı ve taraftarları geride bıraktığım için çok üzgünüm. Kalmak isterdim, ama şartlar buna uygun değildi. Hughes tarafından dışlandım. Kulüpteki insanlar neler olduğunun farkında, çünkü orada çok güzel günler geçirmiştim. Hughes kendi kafasındaki takımı, umarım bu sezon Premier Lig’de şampiyon olurlar” diye konuştu.

Florya’da huzur buldu
Ancak önce Yeşilköy’deki coşkulu karşılama, sonra da Florya’daki ortam Elano’nun duygularını tamamen değiştirdi. Rijkaard’ın ilk idmanda kucaklaşıp öptüğü Sambacı, bu sıcak karşılamaya da çok sevindi. Başta Arda olmak üzere birçok futbolcunun kendisiyle ilgilenmesiyle daha da mutlu olan Elano, menaceri Jose Massih’le yaptığı görüşmede, “Rüyada gibiyim. Tüm insanlar sıcak. Taraftarın muhteşem karşılamasının ardından takım arkadaşlarım ve teknik direktör Rijkaard da beni bağrına bastı. İstanbul’a gelmekle ne kadar doğru bir karar verdiğime emin oldum” ifadesini kullandı. 28 yaşındaki futbolcu, Netanya maçını tribünde izleyecek, Gaziantep deplasmanında ise kadroda olacak.

GS Mobile’la konuşacak
Elano, tıpkı kendisi gibi Galatasaray’a bu sezon gelen Leo Franco, Abdul Kader Keita, teknik direktör Rijkaard ve yardımcıları ile birlikte GS Mobile hattını teslim aldı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki mini bir törenle yeni hatlarına kavuşan Sarı-Kırmızılılar, bundan böyle GS Mobile ile konuşacak. Yeni transferlerin birbirleriyle uyumu dikkat çekerken, özellikle Leo Franco sempatik tavırlarıyla medya mensuplarının da yüzünü güldürdü.

Keita: Gollerim yolda!
Yeni hattını alırken sessizliğini koruyan Keita ise basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine, ilk 11’de forma giyeceği günü iple çektiğini belirtip, “Gollerimi çok kısa süre içinde izleyeceksiniz. Gollerim yolda! Galatasaray çok büyük kulüp, arkadaşlarım harika. Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.
TheRNs
Administrator
Administrator

Giriş : 25/07/09

Elano: Rüyada gibiyim Empty
MesajKonu: Geri: Elano: Rüyada gibiyim   Elano: Rüyada gibiyim I_icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 7:35 pm

gzl paylasım saol..
http://www7.turkforumpro.com

Elano: Rüyada gibiyim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elano Blumer Wallpaper
» Terim'den Elano ve Santos yorumu
» Yeni transfer Elano İstanbul'a geldi
» Elano, hangi forma numarasını istedi
» Galatasaray'ımızın Star Transferi ELano Kimdir?