TurKForumPRO
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
TheRNs
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı Vote_lcapBJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı Voting_barBJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı Vote_rcap 
™aRLike™
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı Vote_lcapBJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı Voting_barBJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı Vote_rcap 
mehmet
doqus
yunus
ByMyD0N0S3
Erisya Live
The Holiganz
En son konular
» Jeff Hardy Mi?Rey Mystreio Mu?
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:58 am tarafından TheRNs

» süper ajan k9
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:56 am tarafından TheRNs

» Herkes Şu An DinLediği Şarkının İçinden Bir Kısmını Yazsın
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePerş. Şub. 18, 2010 3:54 am tarafından TheRNs

» Haydi CimBomlular! 1905'ten Geriye Doğru Sayalım
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 9:23 pm tarafından ™aRLike™

BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:24 pm tarafından TheRNs

» Gene LİDERİZ !!
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:23 pm tarafından TheRNs

» Jeff hardy nin en sevdiğiniz hareketi ?
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 8:21 pm tarafından TheRNs

» Garfield Süper Kahraman
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 4:56 am tarafından TheRNs

» Tanrının Kitabı
BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimePtsi Şub. 15, 2010 4:52 am tarafından TheRNs

BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı

YazarMesaj
TheRNs
Administrator
Administrator

Giriş : 25/07/09

BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı Empty
MesajKonu: BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı   BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 6:12 pm

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, eşi Valerie ve oğlu Axel ile birlikte Beşiktaş Dergisi'nin ağustos sayısının moda sayfalarına konuk oldu.

Kartal Yuvası'ndaki lisanslı ürünlerin tanıtıldığı sayfalar için Tello Ailesi, objektiflere poz verdi.

Oğlu Axel'e iyi bir baba olmaya çalışan Rodrigo, ''Ona iyi bir eğitim, iyi bir gelecek sağlamak ve tıpkı babamın bana öğrettiği gibi hayatı oğluma iyi öğretmek istiyorum. Sahte bir hayat yaşamasını değil, ana temelleri ve kuralları olan gerçek bir hayatı olsun istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Tello, hayat felsefesini ise, ''Hiçbir zaman omuzlarını indirmeyeceksin'' olarak tanımlıyor.

2000 yılında Dünya Şampiyonası'nın ardından 4 arkadaşıyla Meksika'nın Cancun kentine tatile giden Tello, eşiyle burada tanışır. Aynı dili konuşmadıkları için genelde el işaretleriyle, mimiklerle anlaşan Rodrigo ve Valerie'nin iletişimi tatil sonrasında da kopmaz. Kanada'da yaşayan Valerie, kısa bir süre sonra, Sporting Lizbon'da oynayan Rodrigo'yu ziyarete gider. Futbolla ilgisi olmadığı için Rodrigo'nun sıradan bir okul takımında oynadığını sanan Valerie, Portekiz'de her şeyin farkına varır.

Bu tanışma hikayesini ne zaman anlatsa Tello da, ''Ünlü ve para sahibi bir futbolcu olarak eşimi kazanmadım, 'Rodrigo Tello' olarak kalbini çaldım'' ifadesini kullanıyor.
http://www7.turkforumpro.com

BJK'li Tello ve ailesi mankenlik yaptı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yaralıyı hastaneye götürürken kaza yaptı
» Gül ailesi için hazırlanan şok rapor